Garnier Ambre Solaire Hydra 24H Protect aurinkosuojasuihke 200 ml SK30
Ambre

Garnier Ambre Solaire Hydra 24H Protect aurinkosuojasuihke 200 ml SK30

8,00 €
40,00 €/l
 • Tuotetta ei saatavilla verkkokaupasta
Aurinkosuojasuihke, SPF30, korkea suoja. Liiallinen auringolle altistuminen on vakava terveysuhka. Älä oleskele liian kauan auringossa silloinkaan, kun käytät aurinkosuojatuotetta, sillä se ei anna 100 % suojaa. Levitä tuotetta ennen auringossa oleskelua runsas ja tasainen kerros. Lisää tuotetta usein ja runsaasti suojatehon säilyttämiseksi erityisesti uimisen, hikoilun tai kuivaamisen jälkeen. Älä suihkuta suoraan kasvoille, suihkuta ensin kädelle ja levitä.
 • Sisältää hyönteiskarkotetta
  Ei
 • Ultraviolettisäteilyltä (UV) suojaaminen
  Korkea suojakerroin
 • EAN
  3600540587879
 • Brändi
  AMBRE
 • INCI
  885916 4 - INGREDIENTS: AQUA / WATER, GLYCERIN, ALCOHOL DENAT., HOMOSALATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, PROPANEDIOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, DIISOPROPYL ADIPATE, DIISOPROPYL SEBACATE, C12-22 ALKYL ACRYLATE/HYDROXYETHYLACRYLATE COPOLYMER, DICAPRYLYL ETHER, TOCOPHEROL, HYDROXYACETOPHENONE, SODIUM POLYACRYLATE, EUGENOL, TRIETHANOLAMINE, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, DROMETRIZOLE TRISILOXANE, CAPRYLYL GLYCOL, TEREPHTHALYLIDENE DICAMPHOR SULFONIC ACID, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER, CITRIC ACID, PARFUM / FRAGRANCE (F.I.L. Z292565/2).
 • Ikäryhmä
  Aikuiset
 • Rakenne/Muoto
  Neste/emulsio
 • Tuotteen tyyppi
  Ei aerosol spray/virtaava
 • Vedenkestävä
  Kyllä

Syttyvä neste ja höyry. Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Voi aiheuttaa hengitettynä allergia- tai astmaoireita tai hengitysvaikeuksia.

Jos tarvitaan lääkinnällistä apua,näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa. Suojaa lämmöltä/kipinöiltä/avotulelta/kuumilta pinnoilta.-Tupakointi kielletty. Säilytä tiiviisti suljettuna. Käytä räjähdysturvallisia sähkö/ilmanvaihto/valaisin/.../laitteita. Käytä ainoastaan kipinöimättömiä työkaluja. Estä staattisen sähkön aiheuttama kipinöinti. Käytä suojakäsineitä/suojavaatetusta/silmiensuojainta/kasvonsuojainta. Tulipalon sattuessa:Käytä palon sammuttamiseen... Varastoi paikassa, jossa on hyvä ilmanvaihto.Säilytä viileässä.

Varmista tuotteen varoitusmerkinnät aina myös pakkauksesta.

Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi