Lasagnevuoka 22 x 28 cm
Lasagnevuoka 22 x 28 cm
Lasagnevuoka 22 x 28 cm
Lasagnevuoka 22 x 28 cm
Lasagnevuoka 22 x 28 cm
OUTLET

Lasagnevuoka 22 x 28 cm

5,00 €
5,00 €/kpl
Tuotteen 30 päivän alin hinta 5,00 € *
 • Tuotetta muutamia jäljellä verkkokaupassa

* 30 päivän alin hinta ei pidä sisällään Plussa-, nippu- tai settitarjouksia.

Tämä upea lasagnevuoka on kooltaan 22 x 28 cm, joten se sopii täydellisesti perheen ruokailuhetkiin tai vaikka viikonlopun illallisvieraille. Sen harmaa ulkoasu on tyylikäs ja moderni, tuo kauniin lisän ruokapöytään.

Lasagnevuossa on tarttumaton pinnoite. Unohda kaikki aikaisemmat kokkauskokemuksesi, joissa lasagne on jäänyt pohjaan kiinni tai on ollut vaikea puhdistaa jälkikäteen. Tämä tarttumaton pinnoite varmistaa, että ruokasi irtoaa helposti vuokasta ja puhdistaminen käy vaivattomasti.

Lasagnevuoamme on valmistettu teräksestä, joten voit olla varma sen laadusta ja kestävyydestä. Voit käyttää vuokaa uunissa aina 200 asteen lämpötilaan asti. Näin voit olla luottavainen, että lasagne tai monet muut herkulliset ruoat onnistuvat täydellisesti tämän vuoan avulla.

Toivomme, että arvostatte tämän upean lasagnevuoan kätevyyttä ja laadukkuutta keittiössänne. Se on täydellinen valinta kaikille, jotka nauttivat ruoanlaitosta ja haluavat tarjota herkullisia ja näyttäviä ruokia perheelle ja ystäville. Muista, että tämä vuoka on käsinpestävä, joten se säilyy pitkään hyväkuntoisena ja on valmis palvelemaan teitä lukuisia herkullisia aterioita varten. Tämä lasagnevuoka on valmistettu Italiassa.

 • EAN
  8006043016512
 • Materiaali
  Teräs
 • Ominaisuudet
  Uunin kestävä, käsinpesu,
 • Väri
  Harmaa
 • Värin tarkennus
  Internal grey with stone effect/external black
Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi