Grillit ja grillaustarvikkeet | K-Citymarket.fi

Cittarista löydät kaiken tulevaan kevätsesonkiin ja grillikauden avaamiseen

Kevään ja kesän parhainta antia on grillaus. K-Citymarket.fi verkkokaupan grillipäiviltä 21.3.-3.4.2024 löydät paljon uutuusgrillejä. grillitarvikkeita ja muita ruoanlaittovälineitä loistohintaan. Grillivalikoimaan kuuluu kaasu-, hiili- ja sähkögrillit, ulkogrillit, savustimet sekä grillaustarvikkeet. Tutustu valikoimaan!

Kaikki kaasugrillit Plussa-kortilla -20% 21.4.2024 asti.

Kaasugrilli on helppokäyttöinen, nopea ja toimii ilman sähköä. Polttimien määrästä riippuen, kaasugrilli sopii jokapäiväiseen käyttöön niin pienelle taloudelle kuin isompiin grillijuhliin. Monissa kaasugrilleissä on myös sivukeitin helpottamassa ruoanlaittoa.

Hiiligrillit

Perinteinen hiiligrilli tuo aidon tulen ansiosta oman makunsa ruokaan. Hiiligrilli sopiikin oikealla tulella grillaamisesta pitäville, joita ei haittaa grillin pidempi lämmitysaika. Valikoimasta löytyy sekä kannellisia malleja että ilman kantta.

Sähkögrillit ja -savustimet

Sähkögrilli on edullinen ja helppokäyttöinen valinta parvekkeelle tai pienelle terassille. Monia sähkögrillejä on myös mahdollista käyttää jalustalla tai ilman jalustaa ns. pöytägrillinä.

Pizzan paisto grillissä

Pizza paistuu kätevästi myös pizzauunissa tai grillissä pizzakiven päällä.

Grillaustarvikkeet

Grillaaminen onnistuu parhaiten, kun käytössä on kunnon grillausvälineet.

Grillin puhdistustuotteet

Grilli on hyvä puhdistaa jokaisen käytön jälkeen ja erityisesti ennen kevään tai kesän ensimmäistä käyttökertaa.

Terassit kesäkuntoon

Terassit kesäkuntoon

Luo terassistasi kesän kohokohta K-Citymarketin laajan valikoiman avulla. Tässä artikkelissa esitellään vinkkejä terassin sisustukseen, grillaukseen ja viherkasvatukseen, jotka tekevät ulkotilastasi todellisen rentoutumisen keitaan.
Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi