10 vuotta Iittalan Taikaa – juhlamuki on todellinen keräilyesine

Klaus Haapaniemen satumainen kuviointi ja Heikki Orvolan ajaton muotoilu yhdistyvät Taika-sarjan esineissä tarinaksi, joka on jatkunut jo kymmenen vuotta. Alkuperäisyyteen ja aitouteen perustuva Taika kuuluukin Iittalan rakastetuimpiin sarjoihin. "Sarja on huolellisesti muotoiltu moderni kokonaisuus, joka on vuosien saatossa löytänyt tiensä yhä uusiin koteihin ja on siten saavuttanut aseman ajattomana ja merkityksellisenä kokoelmana”, Haapaniemi kuvailee.

Juhlavuoden erikoisuus on Taikan 10-vuotisjuhlamuki, joka on täydellinen lahja ja arvokas keräilytuote. Mukin kuviossa tuttu pöllö nähdään ensi kertaa korkealla ilmassa siivet levällään. Lisäksi siihen on kätkeytynyt kymmenen kukkaa – yksi Taikan jokaista vuotta kohti. Kukka toistuu myös mukin kehämäisessä erikoisleimassa. Muista Taika-mukeista poiketen kuvio jatkuu mukin korvassa ja sisäpuolella.

Klaus Haapaniemi toivoo, että Taika herättää jokaisen mielikuvituksen: “Haluan inspiroida arjen unelmia ja rohkaista kaikkia luomaan oman tarinansa”.

 

Taika muki 0,4 l, 19,95 €
10-vuotisjuhlavuosi
Saatavilla K-Citymarketeista.